LETOS PRO VÁS MÁME SPOUSTY NOVINEK!

PUTOVÁNÍ ZA HUSITY, KONCERTY ZNÁMÝCH INTERPRETŮ NEBO MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE. 

Čtvrtý ročník Gothardského posvícení nabídne nejen tradiční zábavu, ale takové spousty nových zážitků.  

Páteční program ozvláštní večerní cesta světla. Procházka s lampionem po historickém podzemí a kostele sv. Gotharda naláká nejen nejmladší návštěvníky. 

Kdo si počká, ten se dočká i koncertu kapely Michal Prokop Trio. Po ukončení soutěže o nejlepší kotlíkový guláš bude na náměstí stále dostatek stánků s občerstvením, rozhodně vás tak čeká příjemný večer.

Sobota nabídne 7 hudebních vystoupení. Na velkém pódiu vystoupí Kašpárek v rohlíku, Ivan Hlas Trio, Circus Problem, Přeskopec, W Band a kapela Beat 07, jejíž vystoupení proběhne v rámci zahraniční spolupráce s německým městem Köngen. Pódium ve středověkém městečku nabídne vystoupení kapely Melissa, která je s Českým Brodem spjata flétnistkou Luckou. 

Za husity s Lucií Seifertovou můžete vyrazit během soboty celkem třikrát. Interaktivní workshop známé spisovatelky a ilustrátorky bude probíhat v radničním sále čp. 1 a vstupenky lze zakoupit v předprodeji. 

Do historie se vydáme i s českými vojevůdci Janem Žižkou a Prokopem Holým, a to v gotickém podzemí. I na tento program lze vstupenky zakoupit v předprodeji.

Veselo bude celý den i ve středověkém městečku. Svoji show zde předvede i světová špička v oblasti scénického šermu – Spolek Adorea.

Nebojte se zavítat ani do kostela sv. Gotharda. I zde totiž najdete netradiční aktivity. Co je Českobrodské srdce se zajděte sami podívat 🙂 A pokud si dáte načas s příchodem, možná stihnete i prohlídku věže. Ta se koná v sobotu i v neděli od 11:45.

I v nedělním programu pro vás máme něco nového. Proběhne již zmíněná prohlídka věže, ale také netradiční zakončení. Gothardské posvícení letos společně uzavřeme divadelním představením jednoho herce. Jan Horák se představí ve hře Rybáři, a to na pódiu v parku u kostela sv. Gotharda.

A ani to možná není všechno…:-)

TĚŠÍME SE NA VÁS NA ČTVRTÉM ROČNÍKU GOTHARDSKÉHO POSVÍCENÍ

Comments are closed.